I hate your secret club

When it's time to party, we party hard!Holy smokes Batman!
Boing!
Yey!
Wham! Bam! Thank you m’am!
Ding-dong – the witch is dead. The wicked witch is dead!
When it’s time to party. We will party hard!

Och alla andra dumheter som man kan vräka ur sig när man ånyo – för vilken gång i ordningen undrar man – har förälskat sig upp över öronen i en låt eller skiva. Nu slänger jag ur mig allting på samma gång. Det är lika bra. Exorcistenstilen! Allt ska ut! Det är fan-i-mig värt det. Jag menar, vem tusan behöver ord och fraser och utrop när man har tioårsfirande skivbolaget SDZ Records senaste samlingsplatta, ”Flottante tension d’eclipse”, framför sig? Inte jag i alla fall. Verkligen inte. Jag kan knappt sitta still, så upphetsad är jag. Det kryper i hela kroppen. Jag har myror i underbrallorna. Fötterna går i samma tempo som det som James Brown höll under mitten av 60-talet. Fast! Utan pardon. Papa needs a brand new heart! Ett skevt, lätt oroat leende på läpparna. Som en trettonåring på en förstadate. Remember, don’t put out on the first date. Ni vet. Nervöst, så in i bomben.

Outgivna låtar med The Feeling of Love, Electric Bunnies och Daily Void. Manna från himlen. Och ta sedan bara en sådan sak som att de vitlöksstinkande och boeufbourgogneätande stackarna bjuder på en sådan godbit som The Rebels makalösa version av Sades ”Maureen”. Free of charge. Rent guld. Fucking briljant. Utsökt! Visst, det är gentilt, men snudd på obegripligt givmilt. Det måste finnas någon baktanke. Kanske är det dags för provsprängningar på någon atoll igen eller så vill de bara skylla över att de har en sjövild galning till president.

The Rebel: Maureen

Pierre & Bastien: RMI

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>