/This city is so mean that the dogs don’t bark

This city is so mean that the dogs don’t bark

Hur är det nu de gör den där musiken som kommer från Deeeeetroit? Jag kommer inte riktigt ihåg. Kan inte du berätta det för mig? Först så lägger de tamburinen ovanpå hi-haten och sedan trycker de ner distortionspedalen. Svårare än så behöver det förstås inte vara. Och allt det här har förstås Ian Svenonius och hans muntra gäng fattat. ”Music’s not for everyone” – som släpps om en knapp vecka – är fylld till bredden med skakig och skör detroitpop. Åh djävlar i min låda vad bra det är. Det är fan-i-mig omöjligt att sitta still. Än mindre koncentrera sig på något annat än Svenonius malande. Nästa tisdag – den 22 februari – då djävlar är det fest! Och behöver jag påminna om att det är obligatorisk närvaro!?! Den första korken smäller kl. 00:01 och sedan kör vi i 24 timmar. Nonstop. Du kan lita på mig. Och på Chain & The Gang. Förstås.

Chain & The Gang: Detroit Music