/Hey pseudo!

Hey pseudo!

OK, så här är det, för ungefär tre veckor svor jag dyrt och heligt på att jag aldrig mer i hela mitt djävla liv skulle köpa en ny platta. Men fuck that! För nu är det så här att jag har bestämt mig för att göra upp med allt det gamla och bara se framåt med tillförsikt. Som om jag vore Barak-Fucking-Obama. Det finns hopp!

Anledningen?

Räjäyttäjät.

Räjäyttäjät är så för djävla bra att jag har bestämt mig för att sälja allt gammalt mög som jag äger. Det är ändå ingenting värt. För vem fan vill lyssna på gamla saggiga Fall-plattor eller meningslös misärcountry som Sanford Clark när man kan lyssna på urfinskt vansinne?

Helt ärligt, ingen. I alla fall inte om man är vid sina sinnes fulla bruk. Finnpajsarna har gjort så mycket bra att det till och med finns folk som funderar på att ge upp fru, barn, fast arbete, hem och god hälsa bara för att flytta till Finland och börja gå på spånken, dra kniv och hänga med Räjäyttäjät. Precis så vass är de.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yR1_QDWgDoc[/youtube]

Vid det här laget har Räjäyttäjät släppt tre kassetter och en singel. Och precis allt är helt magiskt. Bästa. Skiten. Någonsin. Så se nu till att göra dig själv en tjänst och dra i väg ett mail till Mikko Siltanen och beställ allt som Räjäyttäjät har släppt. Det är helt klart värt det. Ditt liv kommer att bli så mycket bättre. Tro mig.